Notícies

2017: Compromesos amb el benestar de les persones

Accions amb #Invulnerables, Fundació Althaia Manresa i Special Olympics de Catalunya

En el marc de la responsabilitat social corporativa característica del Grup Vilà Vila, al llarg del 2017 hem dut a terme diverses accions altruistes amb les que volem seguir participant al llarg d’aquest 2018.

Les més destacades han anat de la mà del programa #Invulnerables liderat per Sor Lucía Caram, l’agrupació esportiva Special Olympics de Catalunya i la Fundació Althaia de Manresa.

Per una banda, hem col·laborat amb les accions que la Fundació Althaia organitza per apropar el Nadal als seus pacients. Gràcies a aquesta iniciativa, Pediatria, Salut Mental, el Centre de Disminuïts Físics, Llarga Estada i Convalescència van rebre la visita dels Reis Mags, que van repartir-los regals de Nadal.

Per altra banda, el diumenge 17 de novembre va tenir lloc a Manresa el Campionat de Catalunya de Special Olympics. Per premiar el seu esperit de superació, Vilà Vila va voler obsequiar tots els esportistes participants.

També, com a recolzament al programa #Invulnerables, ens hem establert com a punt de venda de polseres solidàries que tenen l’objectiu de recaptar fons contra l’exclusió social, hem participat en la iniciativa “Cap nen sense bigoti”, i hem organitzat un concurs de dibuix entre els nens del projecte per il·lustrar la imatge de les postals de Nadal que els hem finançat, i que també hem fet arribar als nostres clients.

Compartir