Notícies

Urbanització exterior del nou Bon Preu de Gironella i el seu carrer annex

Obra parking Bon Preu Gironella

Obres Vilà Vila ha dut a terme els treballs d’urbanització exterior del nou supermercat Bon Preu de Gironella, i les obres d’urbanització completes del seu carrer annex.

El projecte ha consistit en la pavimentació asfàltica de l’aparcament per a clients del Bon Preu, amb capacitat per a 56 vehicles, i l’enjardinament del voltant del supermercat, treballs que han requerit el moviment de terres previ per a la seva implementació.

Paral·lelament, s’han executat les obres d’urbanització d’un nou vial semi peatonal, entre l’Avinguda Catalunya i el Carrer Farguell.

El nou carrer, amb voreres i calçada al mateix nivell, té un únic sentit de circulació i disposa d’espai per a aparcaments longitudinals. A més, per una major seguretat dels vianants, les voreres tenen una amplada superior als 2m.

Les obres, que han tingut una duració de 2 mesos, han inclòs la instal·lació de serveis de mitja i baixa tensió, enllumenat públic, aigua potable, telecomunicacions, reg i gas.

Treballs del pàrquing de les oficines centrals de Lidl Supermercados

Parking oficina central Lidl – Montcada i Reixach

Obres Vilà Vila ha iniciat aquest mes de juliol els treballs del pàrquing de les oficines centrals de Lidl Supermercados, a Montcada i Reixach.

L’obra, que es preveu estigui enllestida a principis del mes d’octubre, es troba actualment en fase de col·locació d’elements vials i de serveis, i ha requerit el moviment de més de 18.000m3 de terres entre excavacions i esplanades.

L’aposta continua de Vilà Vila per la innovació es veu reflectida en aquest projecte mitjançant la propera col·locació d’estacions de recàrrega de vehicles elèctrics en una zona contigua als aparcaments.

Temporalment, una part d’aquest pàrquing estarà destinada a les oficines provisionals de LIDL, de les quals Obres Vilà Vila n’està executant les fonamentacions i serveis.

Pag. 1 de 2412345»1020...Last »