Notícies

Reforma de la sala de control i la sala d’emissores de la Policia Local de Manresa

IMG 20200123 WA0003 E1580723423254

Vilà Vila Obres i Serveis ha executat els treballs de reforma de la sala de control i de la sala d’emissores de la Policia Local de Manresa, en què s’han millorat també els sitemes de seguretat i l’eficiència energètica d’aquests espais i del recinte.

Els treballs, que s’han dut a terme a l’edifici “La Florinda” del c/del Bruc de Manresa, han consistit en l’enderroc de les antigues instal·lacions de les sales per a la posterior reforma de les parets amb pladur, la col·locació d’un nou terra de parquet, un nou cel ras acústic i noves portes d’accés a les sales i entre aquestes.

Pel que fa a les millores en els sistemes de seguretat, s’ha instal·lat una porta cuirassada de doble fulla per a l’accés general de la planta en què es troben les sales que s’han reformat, la qual s’obre mitjançant un sistema de control d’accés dactilar.

Per altra banda, s’han instal·lat cinc sistemes exteriors de vídeoporter per controlar els diferents accessos a l’interior de l’edifici.

Paral·lelament als treballs descrits, s’ha millorat la instal·lació contra incendis i s’han realitzat les noves instal·lacions de clima, ventilació, electricitat, comunicacions i gestió, totes dissenyades per treballar amb la màxima eficiència energètica.

Iniciem les obres de reparació de la coberta del Castell de Súria

Obres reparació coberta castell de Súria

Vilà Vila Obres i Serveis ha iniciat aquesta setmana les obres de reparació de la coberta del castell de Súria, amb l’objectiu de resoldre el problema dels degoters que posaven en risc el bon estat dels elements interiors de l’edifici.

La coberta del castell està formada per una superfície plana perimetral amb una lluerna central formada per una corona de policarbonat i una piràmide de vidre.

En la intervenció es durà a terme el sanejament i la reimpermeabilització de la coberta plana, la qual presenta filtracions i signes de corrosió, tant en la xapa com en els perfils de l’estructura de suport.

Per altra banda, se substituiran les plaques de policarbonat de la lluerna central per plaques tipus Sandwich de doble xapa llisa amb aïllament i se substituirà un vidre de la piràmide central que està trencat.

El Castell de Súria és un edifici històric del segle VIII declarat bé d’interès nacional que actualment està habilitat com a Centre d’Interpretació del Poble Vell i és visitable, encara que durant el transcurs de les obres romandrà tancat al públic per seguretat. 

Pag. 1 de 2912345»1020...Last »