Notícies

Entra en vigor el tall del tram de la Carretera de Santpedor, entre els carrers Menorca i Creu Guixera

Obra carretera Santpedor de Manresa

Al llarg de sis setmanes el tram de la Carretera de Santpedor, entre els carrers Menorca i Creu Guixera romandrà tallat amb motiu de la substitució de les canonades que han quedat obsoletes després de més de 40 anys des de la seva instal·lació.

A Vilà Vila, com a executors dels treballs, us facilitem un plànol amb les rutes alternatives senyalitzades per facilitar-vos els desplaçaments durant el transcurs de les obres.

Com sempre, tot l’equip de Vilà Vila està a la vostra disposició per resoldre els vostres dubtes o necessitats.

Millora dels jocs infantils de Plaça Espanya de Manresa

Plaza España Manresa Parque Infantil E1556012862683

Vilà Vila Obres i Serveis ha executat els treballs de millora dels jocs infantils de la Plaça Espanya de Manresa, en el marc del Pla de Millora dels parcs infantils de l’Ajuntament, que inclou 44 dels 61 parcs que hi ha a la ciutat.

L’obra, que ha tingut una durada d’un mes ha consistit en la substitució dels jocs infantils obsolets per una nova estructura modular que combina un gran nombre d’activitats, per tal de plantejar diversos reptes als infants i afavorir el joc inclusiu.

La Plaça Espanya, per la seva cèntrica ubicació i la seva proximitat amb diversos equipaments de la ciutat, és un punt amb molta afluència de persones al llarg de tot el dia. Per aquest motiu, encara que s’han mantingut els jocs infantils més recents, instal·lats el 2013 i dirigits a infants de menor edat, se n’ha remodelat la delimitació d’acord amb els recorreguts dels vianants.

Els treballs duts a terme a la plaça inclouen també l’aportació de sauló i la seva compactació per a la part interior de la plaça, la substitució del paviment compactat de l’àrea de joc infantil per un de granular més adequat per aquests espais, i el desenvolupament d’un paviment continu de cautxú sobre base de formigó per la zona de sortida del tobogan.

Pag. 1 de 2712345»1020...Last »