Vilà Vila Obres i Serveis

Vilà Vila és un grup d’empreses que s’han especialitzat en activitats com obres, àrids reciclats, desembussaments, compravenda de maquinària industrial i domèstica, gestió de residus o recuperació de ferralla i metalls. 

La seu central es troba a Sant Joan de Vilatorrada, al centre de la comarca del Bages, i compta amb plantes i delegacions al Bages, Osona, l’Anoia, el Vallès i Barcelona.

L’empresa pionera del Grup és Excavacions Vilà Vila, que va començar a operar el 1975 de la mà del seu fundador, Lluís Vilà Berengueras. L’activitat inicial d’Excavacions Vilà Vila era la de lloguer de maquinària amb operari. Amb el temps, l’empresa va ampliar la seva activitat a urbanitzacions i obres públiques, i es va crear l’empresa Enderrocs Vilà Vila.

En la divisió d’obres estem oferint serveis d’obra civil pública i privada i serveis d’edificació tals com la creació d’urbanitzacions, infraestructures viàries, reformes, rehabilitacions, construccions, manteniments industrials, etc.

Vilà Vila Obres i Serveis disposa d’oficines a la seu central del Grup, a Sant Joan de Vilatorrada, i a Via Augusta 111 de Barcelona.

Compartir